Ayahuasca ervaringen

Ervaringen van de deelnemers bij Beyond-Illusion


Lieve Caroline,

Het was fijn om de ceremonie met jou en op jou bijzondere plek te mogen doen. Alle energie voelde goed voor mij. Inmiddels een week verder, en wat voor een week. Het is teveel om op te noemen. Mijn mist is weg, ik stroom weer. En alles stroomt mee. Ik krijg heel veel van het Universum. Ze zorgt, zoals altijd, goed voor me. Mezelf weer terug en daarmee mijn energie. Heel blij mee en heel dankbaar voor dit.
Ik heb mijn innerlijk kind lief, ik zal ze geven wat ze nodig heeft.

Dank voor je mooie zijn, je tijd, je aandacht, de gesprekken en je hele fijne plek.
Liefs E.


Afgelopen zaterdag mijn 21ste reis gemaakt waarvan dit mijn 1ste reis was bij Beyond Illusion. Ik vond het een heerlijke ervaring. De ruimte is hartstikke knus en prettig en de begeleiding was ook heel erg fijn. De sfeer was heel relaxed en ook na afloop hebben we nog heel relaxed en ieder op zijn eigen wijze en tempo na kunnen genieten van de prachtige ceremonie. De muziek die Carolien heeft gedraaid was prachtig. Ik kom absoluut en zeker weer terug bij Carolien. Dankjewel voor de fijne liefdevolle ervaring!

Heel veel liefs
Groetjes
Riek


Ik heb al vele reizen onder begeleiding van Caroline mogen maken. Zo ook afgelopen zondag. Caroline heeft een bijzonder invoelend vermogen en dat uit zich prachtig in haar begeleiding. Ze heeft me afgelopen zondag, samen met Yvonne, door een lastig stuk heen getrommeld. De trillingen wisten mij te bevrijden. Prachtig! Caroline is voor mij een sjamaan die Moeder Ayahuasca middels haar eigen authentieke zelf naar buiten brengt en dat is voelbaar in haar ceremonies. Het is voelbaar in de muziek die ze draait, de instrumenten die ze gebruikt en de woorden die ze me toespreekt tijdens de reis. Dank je wel lieve Caroline voor je mooie begeleidingen en dat er nog maar vele mogen volgen! <3


Bij Beyond-illusion werd ik warm ontvangen. Mijn 1ste ervaring was een privé ceremonie. Dat heel goed is bevallen. Voor mijn 2de reis heb ik voor een groep ceremonie gekozen. Ook hier was er voor iedereen aandacht. Caroline is een warm lief persoon. Er is geen haast ze stelt je op je gemak. En helpt je samen met moeder Ayahuasca tijdens je reis en daarna. Er is bij mij al wat meer rust en tevredenheid. Ik weet niet wanneer mijn volgende reis zal zijn. Maar deze doe ik graag weer bij Caroline Spekle.
Dank u Caroline en natuurlijk Ayahuasca voor 2 mooie ceremonies.


Mijn Ayahuasca ervaringen

Iets meer dan twee jaar geleden, 7 september 2015 om precies te zijn, maakte ik voor het eerste kennis met Ayahuasca. Ik denk dat Aya al een jaar of 6 voorbij kwam maar het mij aan de middelen en mogelijkheden ontbrak om gehoor te kunnen geven aan haar roep. De laatste keer dat ze weer voorbij kwam was in een boek dat ik had geleend. Uit frustratie heb ik heb boek op mijn schoot geworpen en uitgeroepen naar het universum: ja ik wil dit maar help me dan om dit mogelijk te maken! Daarna ging ik verder rustig met lezen, niet wetende dat die deur slechts een maand later al open zou gaan.

De mogelijkheid bood zich aan en die greep ik met handen en voeten vast. Daags voor de ceremonie van 1 dag voelde ik dat ik weer weg zakte in enorme vermoeidheid. Een volgende burn out diende zich aan. Enigszins ontredderd dacht ik dit komt wel heel erg slecht uit nu. Om daarna het maar te laten voor wat het was. Zonder al te hoge verwachtingen reisde ik met de trein naar Beekbergen om deel te nemen aan de ceremonie, de vermoeidheid als een zware last mee dragend. Vlak voordat we naar de ceremonieruimte gingen stak een andere heel vervelende kwaal de kop op; acute oorontsteking. Met lood in mijn schoenen ging ik de ceremonie in.

Aangezien ik geen enkele verwachting had ging ik er heel open in met de intentie: met onvoorwaardelijk liefde geef ik me over aan de ervaring van de Ayahuasca. Een fijne intentie die ik elke keer voor mezelf herhaalde als ik merkte dat mijn ego de kop op stak met allerlei oordelen. Ik zag heel veel kleuren en patronen en kon me daar helemaal aan overgeven. Wat me het meeste is bij gebleven van deze eerste ervaring is het contact met de Bron, mijn Hogere Zelf, de Liefde. Ik werd zo enorm welkom geheten dat het eerste deel van de reis voornamelijk in een bliss toestand verliep. Ook ervoer ik enorm veel energetische bewegingen in mijn bekkengebied, baarmoeder. Ik heb daar veel schade opgelopen, zowel fysiek als energetisch. Ook kreeg ik bevestiging op mijn keuzes die ik heb gemaakt betreffende mijn familie. Om zelf verder te kunnen groeien, mijn potentieel weer naar boven te kunnen halen heb ik de juiste keuzes gemaakt voor mijzelf. Tijdens de reis werd ik ook weer herinnerd aan het Priesteressenschap wat ik in dit leven heb gedaan, en in vorige levens. Het is tijd om weer stappen te zetten op dat pad.

In het tweede gedeelte van de reis maakte ik contact met mijn verdriet. Iets wat ik vaak wegstop, niet volledig wil voelen omdat ik bang was dat ik niet meer op eigen kracht uit die diepe put zou kunnen komen. Ik ben tot op de bodem gegaan met mijn verdriet en heb mogen ervaren dat ik tot de allerdiepste laag kan gaan zonder mezelf te verliezen in gedachten die destructief zijn.

Op deze eerste reis heb ik maanden kunnen teren. Weken lang heb ik me zo energiek gevoeld, ik kon alles aan. Om dat te testen heb ik de nodige uitdagingen op mijn pad gehad, confrontatie met mijn familie, andere persoonlijke omstandigheden, die mij zonder de kracht van deze eerste Ayahuasca reis ongetwijfeld gevloerd hadden. Als ik nu in emotioneel zwaar weer terecht kom dan kan ik die emoties voelen, doorleven, en daarna weer heel krachtig in mijn energie staan om er mee te dealen. De burn out heb ik in die reis de deur gewezen. De acute oorontstekingen die soms 4 tot 5 keer per week de kop opstaken, zijn voorbij.

In de afgelopen twee jaar heb ik regelmatig gereisd. Waarvan heel veel reizen begeleid door Caroline Spekle. Elke ervaring is weer anders. Alsof ik alle aspecten van het reizen mag verkennen. Van volledig overgave tot weerstand, van hele diepe inzichten tijdens het reizen, of kort erna tot ik heb geen idee wat ik heb ontvangen en dan vallen die inzichten in verloop van tijd na de reis.
Ik ben er een mooier, completer mens van geworden. Een stevige en liefdevolle baken voor mijn dochter. Met de wetenschap dat er nog zo veel meer te ontdekken is en dat ik dus voorlopig nog niet uitgereisd ben.
Debbie


Mooie lokatie, warme begeleiding, prachtige muziek, ik voelde me erg op mijn gemak en heb een mooie, bijzondere reis gehad. Bedankt Caroline en Elco!

Myra


Mooie locatie. Fijne prettige ervaring. En goede professionele begeleiding. Een aanrader.. Ik ga er zeker nog vaker komen.

Jeroen


Caroline is altijd lief en super zorgzaam. Weet je ook goed te raken met de juiste woorden voor, tijdens en na de ceremonie. Zij heeft een super keuze in mooie muziek en altijd liefdevolle begeleiders in haar team. 💖

Belinda


 

Mocht je naar het lezen van deze ervaringen ook interesse hebben deel te nemen aan een ceremonie klik dan hier om een ceremonie te boeken. 

Wil je ook je ervaring achterlaten, wil je deze dan mailen naar info@beyond-illusion.nl

Voor meer recensies kijk op mijn Facebook pagina