Begeleiders ayahuasca-ceremonies

 

Onze begeleiders willen zich graag voorstellen

De begeleiding bij Beyond-illusion, is liefdevol, ervaren en zorgt voor een veilige setting, waar jij kan zijn wie jij bent

Liefdevolle ayahuasca begeleiding door Caroline Spekle

Caroline Spekle eigenaar van Beyond-illusion

Liefde voor mensen en ayahuasca is waarom ik dit prachtige werk doe

Al een aantal jaar leid ik ayahuasca ceremonies en door mijn groei en ontwikkeling is het nu tijd om dit te doen met mijn eigen bedrijf en ceremonieruimte.

Ayahuasca heeft mij geholpen uit een (flinke) burnout te komen. Ze heeft me laten groeien en het mooiste cadeau;  ze heeft me mijn eigen grootsheid laten ervaren.

De combinatie van intuïtie, energiewerk, (levens)ervaring zorgen ervoor dat ik een veilige setting kan neerzetten. Een setting waar iedereen gezien wordt en mag zijn wie hij/zij is.

Iedereen heeft zijn eigen waarheid, waarvoor alleen maar respect. Deze waarheid staat niet vast en wordt (verder) gevormd door je ontwikkeling en ervaringen. Het mooiste werk om mensen te begeleiden zodat ze steeds een stukje verder komen om hun eigen waarheid te vinden.

Woorden die zoal genoemd worden als mensen mij beschrijven zijn:  Moeder, aards, sjamaan, wijs, liefdevol.

In contact met de spirits, en gebruikmakend van verschillende (therapeutische) technieken leid ik de ceremonie en begeleid ik de deelnemers.

Ik werk samen met een aantal prachtige begeleiders ieder met een eigen inbreng en kennis

 

Mirjam Papenburg

Aarde en haar bewoners is me lief. Het is me mooi om te ervaren dat alles wat leeft bezield, met elkaar verbonden is en alles zijn eigen klank, kleur en Spirit heeft. Heel blij en dankbaar dat ik hier mijn wandeling mag maken op deze unieke planeet, in deze tijd, midden in het universum.

Vanuit m’n liefde voor aarde en alles wat leeft verdiep ik me sinds 11 jaar in het werken met Spirit via (sjamanistische) trance methoden. In 2012 is daar de teacherplant Huachuma-San Pedro bij gekomen en begin 2016 Jurema (analoog ayahuasca). Het is me verhelderend en prachtig welke lessen en inzichten de teacherplanten geven. Ook de verschillende (gevoels)werelden die zij voelend mee geven. Om me via hen stevig te gronden, aanwezig te zijn en dichter bij m’n essentie uit te komen, om haar te leven en delen. Naast het Spirit-werk met èn zonder planten bewandel ik het padloze pad van Zelfrealisatie. De geest kent vele mooie verhalen, laat ik zien dat het slechts verhalen zijn voortkomend uit en terug kerend naar dat stille Ene wat geen woorden kent.

Mijn wens is dat we allemaal, dichtbij en ver weg, in vrijheid voluit aanwezig kunnen zijn. Dat we in harmonieuze verbinding met elkaar en aarde kunnen leven, in vrede en in gezamelijke overvloed. Op verschillende manieren draag ik daar graag aan bij; o.a. vanuit m’n praktijk Ademvuur als sjamanistisch practitioner (Soul Retrieval & Healing) Ademwerker, Focussen en met de Huachuma ceremonies.

 

Begeleider ayahuasca ceremonieYvonne Huter

Door mijn eigen intense zoektocht naar mijn ZELF en mijn waarheid, door alles aan te gaan en onder ogen te komen, ben ik in staat om mensen te begeleiden en te ondersteunen in de meest diepe processen.

Ik heb ervaring in geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Ook mijn sjamanistische kwaliteiten waaronder zweethut ceremonies en mijn healing drum dragen hier aan bij.

Door mijn vele ayahuasca reizen heb ik mogen ervaren dat mijn verhaal, van seksueel misbruik, burnout en depressie, heeft mogen helen

Ayahuasca is voor mij bevrijding
Bevrijding van alles wat in het systeem terecht is gekomen, om zo weer bij de eigen zielenkracht te komen

Dat is wie je bent

ZIJN vanuit de ZIEL

Vanuit liefde en harmonie voor het zichtbare en onzichtbare