Peter de Haan: openbare sjamanistische lessen

Beyond-illusion pesenteert je van harte
Openbare sjamanistische lessen olv. Peter de Haan van sjamaan.nl
sjamaan.nl

Kosten : 20,- euro

Tijd: 20.00 uur tot 23.00 uur ( je kan vanaf 19.30 binnen lopen)

Opgeven: via info@beyond-illusion of Sjamaan.nl

Zie hieronder voor de verschillende data en thema’s

 

11 september openbare les:  Spirit

Wat is spirit en waarom zou je het moeten weten?
We hebben het er vaak over in onze dagelijkse taalgebruik, zeker als we het over spiritualiteit hebben. Maar weten we ook wat het betekend en wat we er mee kunnen doen in ons dagelijks leven? Deze eerste bijeenkomst verkennen we deze core van het sjamanisme. Alles is spirit, alles is energie is de rode draad in alle tradities wereldwijd, dus van hier uit kan je overal terecht en spreken we weer de zelfde taal. We luisteren naar elkaar, we onderzoeken en dmv ceremonie en ritueel verbinden we ons.

16 oktober openbare les: Kracht van geluid

Omdat alles energie is, is energie de meest gebruikte vorm van healing in heel veel traditie’s dus ook in het sjamanisme. Omdat geluid trilling is en trilling energie begrijp je het al! We gaan geluid niet zomaar onderzoeken, we gaan het gebruiken om ons zelf en andere te helen en evenwicht te brengen. Neem je lievelings-instrument mee, en verdiep.

13 november openbare les: Orakel

Een van de krachtigste sjamaan tools is zijn orakel. Niet alleen om voor uit te schouwen maar ook om blinde vlekken te vermijden. We kunnen geen tijd en geen toto voorspellen, maar wel zichtbaar maken waar de energie naar toe stroomt en hoe we die eventueel omleggen naar iets anders.. krachtige tool!

11 december openbare les :  Deadlodge

Het is goed om “goed” af te sluiten en je zelf voor te bereiden op het nieuwe jaar. Dat doen we traditioneel iedere december met een deadlodge. Krachtig sjamanistisch ritueel om energetische koorde los te maken en ruimte te creëren voor nieuwe dingen. Traditioneel was de deadlodge een initiatie voor sjamanen om hun kwaliteiten te laten zien.