5 mei Stem en Stiltedag (stembevrijding)

Beyond-illusion en Ademvuur presenteren je van Harte:

Stem en Stiltedag (Stembevrijding) o.l.v. Josien Krosenbrink
op 5 mei van 10.00 tot 16.00 uur in Arnhem.

 

Josien Krosebrink

Je Stem is er om te uiten wat in jou leeft en naar buiten te brengen precies zo als jij op dat moment bent: Onaf, breekbaar, uitbundig, kwetsbaar, krachtig, zacht…hoe jouw klank zich ook aandient het is welkom.

De Stilte is er om te voelen wat zich van binnen aandient en wat er door je heen stroomt. In onze snelle en drukke maatschappij is stilte vaak ver te zoeken. Daarom is het fijn om daar ook bewust tijd voor in te ruimen.

Als stembevrijder zal Josien je ondersteunen waar nodig is om je vrij te uiten en om je ruimte te geven waar je het prima zelf kan.

Op deze mooie dag zal er ruimte zijn voor zang, voor stilte, voor verhalen, voor beweging, voor uitnodigingen in de natuur, misschien voor een trommel of een ratel.

Ruimte voor jou en ook ruimte voor de ander want samen maken we de toon voor de muziek van deze dag. Luisteren hoort daarbij, dat is misschien wel het meest wezenlijke aspect om tot muziek te komen. Zo ook voelen wat je lijf vertelt. Je lichaam is je instrument , je klankkast om de stem van jouw ziel tot uiting te brengen.

Josien Krosebrink en Peter Melchers in hun eigen workshopruimte te Miste.

De kosten voor deze dag zijn € 80.
Wij zorgen voor thee, koffie en soep.
We vragen jou een lekker gerechtje mee te nemen om te delen tijdens de lunch.

Ben je er bij om jouw Stem te bevrijden en je Stilte te voelen? Meld je dan aan bij Caroline Speklé van Beyond-Illusion:
E: info@beyond-illusion.nl

We zien je er graag bij.

Josien Krosenbrink is als Stembevrijder opgeleid door Jan Kortie. Zij zal deze dag verzorgen geassisteerd door haar partner Peter Melchers. Ze wonen in het landelijke Miste (nabij Winterswijk) waar ook hun mooie “Centrum Indianenverhalen” is voor stembevrijding, zweethut ceremonies, vuurlopen, de prachtige jaarlijkse Maandans en meer moois. Neem gerust eens een kijkje op hun website: www.centrumindianenverhalen.nl

Caroline Speklé van www.beyond-illusion.nl en Mirjam Papenburg van www.ademvuur.nl hebben elkaar leren kennen via plant-ceremonies. Ze hebben beiden een eigen praktijk vanuit sjamanistische grondslag. Caroline heeft een mooie eigen ceremoniële ruimte in een natuurgebied in Arnhem. In deze ruimte verzorgen we graag gezamenlijk mooie, boeiende workshops voor jou gegeven door gasten die bij onze visie aansluiten.