14 april: Trancedans

Beyond-Illusion en Ademvuur presenteren je van harte:

Trancedans ‘Een Lichtreis in het donker’ o.l.v. Emmy van Keeken
 14 april

Emmy schrijft over Trancedans:

“Trancedans is een geblinddoekte dans.
Je ogen zijn tijdens deze dans afgeschermd door een blinddoek of mindfold en daarmee sluit je je af voor de buitenwereld. Je kunt de andere dansers niet zien en omdat zij jou ook niet kunnen zien, valt de sterk afleidende prikkel van ‘zien en gezien’ worden helemaal weg.

Je zal je tijdens deze dans meer bewust worden van jezelf en meer in verbinding komen met je innerlijk leven.

Hoe de ervaring zal zijn is van te voren niet te voorspellen. Het zal voor iedereen anders zijn en het zal zeker ook iedere keer weer een andere ervaring zijn.

Iedere Trancedans is een nieuw avontuur!

Je kunt een thema wat op dit moment speelt in je leven uitnodigen in de dans, intentie. Trancedans is zeer geschikt om inzicht te krijgen over een bepaald levensthema. Even krachtig en zeker ook verrassend is om er ook helemaal open in te gaan en te vertrouwen dat datgene aan je voorbij zal komen wat nu voor jou van toepassing is in je leven.”

Trancedans is voor iedereen toegankelijk.
Datum: 14 april  van 14.00 (inloop 13.45 uur) tot 17.00 uur in Arnhem.
De kosten voor deze middag zijn € 25
Neem zelf een blinddoek of mindfold mee.

Aanmelden gaat via Caroline Speklé van Beyond-illusion:
E: info@beyond-illusion.nl

Emmy van Keeken is in 2015 voor begeleider Trancedans & Transformatie opgeleid bij Els & Aernoudt (Wellspring) in Sankt Thomas Duitsland. Vanuit haar zachte persoonlijkheid zet ze krachtige en veilige Trance-dansen neer i.s.m Terence Koot. Naast Trancedans verzorgt zij meerdere vormen van dans onder de naam “Beweeg je leven”. Je kan meer over Emmy en haar werk lezen op: www.beweegjeleven.wordpress.com/

Caroline Speklé van www.beyond-illusion.nl en Mirjam Papenburg van www.ademvuur.nl hebben elkaar leren kennen via plant-ceremonies. Ze hebben beiden een eigen praktijk vanuit sjamanistische grondslag. Caroline heeft een mooie eigen ceremoniële ruimte in een natuurgebied in Arnhem. In deze ruimte verzorgen we graag gezamenlijk mooie, boeiende workshops voor jou gegeven door gasten die bij onze visie aansluiten.