Sjamaan Cesar uit Colombia op 18, 19 en 20 oktober

Beyond-illusion en Binkie  presenteren je van harte
Ayahuasca ceremonies olv.  Sjamaan Cesar Lezama

LET OP !!!!! Op geven via : binkie10april@gmail.com

De sjamaan Cesar lezama bewandelt op dit moment zijn pad van de Jaguar (La Senda del Jaguar) om zijn voorouderlijke wijsheid te delen tijdens het Burning Man festival, Barcelona, Ibiza, Madrid en ten slotte in Nederland.

 

Cesar lezama

Ceremonies:
donderdag 18 oktober van 9-18 uur
vrijdag 19 oktober van 9-18 uur
zaterdag 20 oktober van 9-18 uur
en zaterdagavond van 20-7 uur (met overnachting)

 

Prijs:

  • 150 euro per dagceremonie.
  • 170 euro voor avondceremonie met overnachting en ontbijt.
  • Opgeven kan bij Binkie via de mail: binkie10april@gmail.com.
    Stuur je naam, email adres en de datum waarop je wilt komen. Verdere info stuur ik je dan op met inschrijfformulier.

Cesar is een goede vriend van Binkie, ze heeft hem uitgenodigd ceremonies te komen geven van 18 tot 20 oktober in Nederland. Ze heeft vele ceremonies bij hem gevolgd in Colombia. Hij heeft een zacht karakter, een bijzondere wijsheid van de “liaan van de ziel” (el bejuco del alma) uit de jungle en brengt de oeroude sjamanen-kennis die generatie op generatie is overgebracht mee naar Nederland.

Niet vaak komen sjamanen uit deze lineage naar het Westen. Ik denk dat dit een bijzondere gelegenheid is om een ayahuasca ceremonie mee te maken. Cesar zingt zijn authentieke indianen songs, zoals hij ze doorkrijgt van moeder ayahuasca en zijn helende gaven en jungle-kracht zijn voelbaar tijdens de ceremonies. Zijn ayahuasca komt rechtstreeks uit de jungle en is langer dan 80 uur bereid in het oerwoud.

Cesar spreekt voornamelijk Spaans maar Binkie is bij alle ceremonies aanwezig om te helpen en te vertalen. Ze heeft meerder ceremonies gegeven en begeleid. We houden de ceremonies klein met max 12 personen, zodat er ruimte is voor de vertaling en een persoonlijk gesprek met de sjamaan.